FAQ

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?
BEKIJK HIER DE VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen aan Green Valley Electric Fun. Vind je geen antwoord op je vraag? Bel gerust 06-22 68 89 01 voor meer informatie. Je kan ook contact opnemen via ons contactformulier.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Nee, vanaf 16 jaar of ouder mag je zonder (bromfiets) rijbewijs gebruik maken van een E-Fatmax. Vanaf 12 jaar of ouder mag je gebruik maken van onze E-Fatbikes ( Dit is wel onder begeleiding van een volwassene ).

Moet ik meesteppen op de E-Fatmax?

Nee, je hoeft in principe niet mee te steppen (de E-Fatmax is volledig elektrisch). Alleen bij een hele steile helling omhoog zou het kunnen zijn dat je bij moet steppen.

Hoeveel personen kunnen er op een E-Fatbike of E-Fatmax?

Beide zijn geschikt voor maximaal 1 persoon.

Mogen kinderen meerijden op een E-Fatbike of E-Fatmax?

Nee, helaas. Dit mag en kan niet.

Is het moeilijk om op de E-Fatbike of E-Fatmax te rijden?

Een elektrische mountainbike wordt ook wel E-Fatbike genoemd. Het kost je weinig moeite en inspanning om een grotere afstand af te leggen, met een maximum snelheid van 25 km/u elektrisch aangedreven trapondersteuning. Door zijn dikke banden heb je goede grip en wegligging. Verder beschikt de E-Fatbike over goede hydraulische schijfremmen waardoor je makkelijk tot stilstand komt. De snelheid is gemakkelijk trapsgewijs in te stellen op het stuur, zonder verder ingewikkelde instructies. Heb je minder kracht of conditie dan kun je toch een grote afstand afleggen voor een supergave ervaring.

De E-Fatmax is enorm gebruiksvriendelijk. De hydraulische schijfremmen zijn eenvoudig te bedienen, de step heeft een groot voetplateau (38 bij 15 centimeter) en de snelheid met 5 verschillende standen is eenvoudig via de duim te bedienen.

Hoe hard rijden de E-Fatbike en de E-Fatmax?

Zowel de E-Fatbike als de E-Fatmax kunnen maximaal 25 km per uur. Dit is ook de wettelijk toegestane snelheid.

Is het dragen van een helm verplicht?

Officieel is het dragen van een helm nog niet verplicht volgens de wetgeving. Echter raden wij het wel aan om een helm te dragen voor je eigen veiligheid. Je hoeft niet zelf voor een helm te zorgen, wij hebben er voldoende op voorraad. De kosten voor deze helm zitten bij de prijs inbegrepen.

Kan ik makkelijk parkeren bij Green Valley Electric Fun?

Ja, je kunt bij Green Valley Electric Fun gratis en makkelijk parkeren op ons eigen terrein. Dus geen gedoe met parkeerschijven of parkeerkaartjes.

Kan ik door jullie ook een compleet bedrijfsuitje in orde laten maken?

Dat kan zeker. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. Bel ons op 06 – 22 68 89 01 of stuur een e-mail naar info@electric-fun.nl.